fbpx

Akikre büszkék vagyunk

2021. július – Anderkó Márió

Az „Akikre büszkék vagyunk” program keretében július hónapban kiemelt munkatársunk Anderkó Márió. Márió 2017 óta tagja a Miell csapatának. Megbízható, munkájára rendkívül igényes. Hiba nélkül és lelkiismeretesen dolgozik. Köszönjük munkádat! Gratulálunk és büszkék vagyunk Rád!

2021. június – Pálóczi Bettina

Az „Akikre büszkék vagyunk” program keretében június hónapban kiemelt munkatársunk Pálóczi Bettina. Betti rendkívül megbízható, rugalmas munkatársunk. Több telephelyen és több projekten is kimagasló munkát végez. Köszönjük munkádat! Gratulálunk és büszkék vagyunk Rád!

2021. május – Kiss Mihály

Az „Akikre büszkék vagyunk” program keretében május hónapban kiemelt munkatársunk Kiss Mihály. Mihály azontúl, hogy régóta erősíti csapatunkat, számos telephelyen bizonyította rátermettségét. Köszönjük munkádat! Gratulálunk és büszkék vagyunk Rád!  

2021. április – Zsolnai Gáborné

Az „Akikre büszkék vagyunk” program keretében 2021. április hónapban kiemelt munkatársunk Zsolnai Gáborné. Anita nagyon régóta a csapatunk tagja. Több telephelyen is dolgozott már és mindenhol kifogástalan munkát végzett, az egyik legmegbízhatóbb kolléganőnk! Köszönjük munkádat! Gratulálunk és büszkék vagyunk Rád!

2020. január – Kiss Roland

2020-as évben sikerrel elindult az „Akikre büszkék vagyunk” programunk. Minden hónap első felében a Miell Group cégcsoport vezetőinek ajánlása alapján kerül kiválasztásra egy kiváló munkát végző munkatársunk. Elsőként Kiss Roland kapta meg az elismerést! Roland 4,5 éve dolgozik a Miell Quality Kft. mezőlaki telephelyén. Minden rábízott munkát maximálisan elvégez, kiválóan oldja meg a nem várt […]

2020. január – Gáspár Tamás

2020. év első díjazott kollégája Gáspár Tamás. Tamás közel 7 éve dolgozik a Miell Quality Kft.-nél. Kiváló probléma megoldó képessége mellett, rendkívül gyorsan tud alkalmazkodni a változó feladatokhoz és az ebből adódó munkarendhez. Gratulálunk és büszkék vagyunk Rád!

2020. február – Dénes Dánielné

2020. február hónap során kiemelt munkatársunk Dénes Dánielné. Edit közel 5 éve dolgozik a cégcsoportban. Legmegbízhatóbb munkatársaink egyike. Nem csupán saját magával szemben magasak az elvárásai, de képes a környezetét is precíz munkavégzésre ösztönözni. Bármilyen feladatot nyugodt szívvel rá lehet bízni. Gratulálunk és büszkék vagyunk Rád!

2020. március – László Neubauer Zoltán

2020. március hónap során kiemelt munkatársunk László Neubauer Zoltán. Zoltán csoportvezetőként dolgozik cégcsoportunk móri telephelyén. Hatékony és önálló problémamegoldó képessége számtalan esetben segítette cégünket, amikor az azonnali megoldást igénylő megrendelői kéréseket kiválóan teljesítette. Köszönjük munkádat!

2020. április – Csikászné Fehérvári Irén

2020. április hónap során kiemelt munkatársunk Csikászné Fehérvári Irén. Irénke 3 éve dolgozik cégcsoportunk tatabányai telephelyén. Az egyik legmegbízhatóbb és kiemelkedően lelkiismeretes munkatársunk. Köszönjük munkádat! Gratulálunk és büszkék vagyunk Rád!

2020. május – Kovács Dávid

2020. május hónap során kiemelt munkatársunk Kovács Dávid. Dávid még diákként került cégünkhöz és tanulmányai befejeztével minket választott. Csoportvezetőként maximális odaadással intézi a napi teendőket. Folyamatosan képzi magát. Ötletei és javaslatai nem egy termelési problémát oldottak már meg. Köszönjük munkádat! Gratulálunk és büszkék vagyunk Rád!