Szolgáltatásaink

Bejövő áru ellenőrzés

A gyártóhoz a beszállítóitól érkező alapanyagok vizsgálata előre egyeztetett kritériumok és mintanagyság alapján (100%-os / AQL). Komplett szolgáltatásunk keretében a beszállítóval direkt kapcsolatban állunk, amely felöleli a teljes munkafolyamatot (megrendelőtől a számlázásig).

Gyártásközi ellenőrzés

A készülő termékek gyártási folyamata közben történő vizsgálat. Célja a nem megfelelő termékek minél korábbi felismerése, ezáltal a költségek csökkentése.

Végellenőrzés

A termelési folyamat végén, a vevői kiszállítás előtt a kész terméken elvégzett vizsgálat. Jellemzően az alkatrész legfontosabb alkotórészeire és paramétereire vonatkozó előírások. Célja a vevői bizalom megtartása és a reklamációk elkerülése.

CSL1 tűzfalellenőrzés

A gyártósori végellenőrzést követő és attól független 100%-os, vevőszemes vizsgálat. Jellemzően a vevő rendeli el és szigorított kritériumrendszert tartalmaz.

CSL2 tűzfalellenőrzés

A vevő által meghatározott kritériumok alapján a termékek 100%-os vizsgálata. Az ellenőrzött termékek speciálisan jelöltek. A minősítés eredményeiről a gyártó mellett a vevő is informálva van.

Utómunka

Az alkatrészen vagy készterméken funkcionális vagy esztétikai okból végzett utólagos munkálat (pl. ragasztás, csiszolás, sorja eltávolítás, tisztítás).

Technikusi szolgáltatás

Magasabb képzettséget igénylő ellenőrzések, illetve folyamatokból származó adatok gyűjtése, visszacsatolása és egyszerűbb elemzése.

Szerelő/összeszerelő tevékenység

Alkatrészek specifikáció alapján történő egymáshoz rendelése és ellenőrzése.

Mérés

A specifikációk alapján valamely paraméter kvantitatív meghatározása megfelelően akkurátus eszközzel. Egyedi és sorozatmérés elvégzésében is a partnerei tudunk lenni.

Outsourcing

A megbízó által kiszervezett tevékenység elvégzése saját telephelyen.