Méréstechnikusi és technikusi szolgáltatások

Az elmúlt évek alatt gyűjtött tapasztalatoknak és a megfogalmazott igényeknek köszönhetően mára már nem csak egyszerű válogatási és utómunka megbízásokat tudunk partnereink számára nyújtani, de elérhetővé váltak a méréstechnikusi és technikusi szolgáltatásaink is. Ezen méréstechnikusi és technikusi szolgáltatásokat leginkább a végrehajtó munkatárs tudásszintje, illetve a rendelkezésre álló eszközök különböztetik meg a hagyományos szolgáltatásainktól.

Méréstechnikusi szolgáltatás

Méréstechnikusi szolgáltatásunk esetében a lényeges különbség abból adódik, hogy az adott hiba szűrését, felderítését már nem lehet valamilyen vizuális ellenőrzéssel végrehajtani, szükséges lehet valamilyen mérési módszer és eszköz annak vizsgálatához. Méréstechnikusi szolgáltatásunk tartalmazza egy szakmai vezetőnk által történő betanítást, legyen szó akár egy nagy pontosságú és nagy tartományú manuális mérőeszköz vagy egy 3D koordináta mérőgép használatáról.

Ajánlatot kérek

Technikusi szolgáltatás

Technikusi szolgáltatásunk esetében az adott projekt jellemzően nem igényel különleges mérőeszközt, viszont valamilyen komplex probléma szűrésére és helyreállítására kell fókuszálnunk. Ilyen esetek lehetnek a gyártási hibák szűrése és a mérnökök támogatása a gyökérokok feltárásában vagy például különböző elektronikai komponensek debug-olása és reflash-elése. Ezen felül amennyiben már bevezetésre került valamilyen azonnali intézkedés egy problémára – pl. érintett tételek válogatása – a rendszerszintű hibák feltárására is kiváló megoldás lehet egy objektív szem, szolgáltatásként történő bevonása.

Ajánlatot kérek

Akár méréstechnikusi, akár technikusi szolgáltatásunkról is beszélünk, minden esetben olyan kollégákat delegálunk ezen projektekre, akik korábban eredményesen teljesítették a képzéseinket – onboarding, alap minőségellenőr, kvalifikációs képzések, autóipari és termékspecifikus képzések – majd ezt követően gyári tapasztalatot szereztek és ezen megszerzett tapasztalatok és egy újbóli, technikusi képzés eredményeként magasabb tudásszintet képviselnek. Technikusi és méréstechnikai szolgáltatásunk önállóan de más, például válogatási szolgáltatások részeként is elérhetőek.

 

Ajánlatkérés

A (*)-al jelölt mezőt kötelező kitölteni.