Szolgáltatások

Bejövő áru ellenőrzés

Komplex szolgáltatás, mely során a megvizsgáljuk a gyártóhoz a beszállítóitól érkező alapanyagokat, előre egyeztetett kritériumok és mintanagyság alapján (100%-os / AQL). A teljes munkafolyamatban részt veszünk és koordináljuk annak hatékony és gyors lefolyása érdekében. A beszállítóval közvetlen kapcsolatban állunk, így a folyamat első pontjától az utolsóig jelen vagyunk, megrendeléstől a számlázásig.

Gyártásközi ellenőrzés

A nem kívánt, gyártás során keletkező extra költségek csökkentése érdekében alkalmazható minőségellenőrzési szolgáltatás. A gyártási folyamat során létrehozott termékek vizsgálatát takarja, mely során a nem megfelelő termékek minél korábbi felismerésével segíthetjük tevékenységét és költségei mérséklését.

Végellenőrzés

A szolgáltatás a termelési folyamat végén, a vevői kiszállítás előtt válik szükségessé és a kész termékeken elvégzett vizsgálatot foglalja magában. Jellemzően az adott termék legfontosabb alkotórészeire és paramétereire vonatkozó előírások alapján történik az ellenőrzés. Fontos tényező lehet a vevői bizalom megtartása és a reklamációk elkerülése érdekében.

CSL1 tűzfalellenőrzés

A gyártósori végellenőrzést követő és attól független, 100%-os, vevőszemes vizsgálat. Jellemzően partnereink rendelik el ennek szükségességét és szigorított kritériumrendszert foglal magába.

CSL2 tűzfalellenőrzés

Partnereink által meghatározott kritériumok alapján a termékek 100%-os vizsgálatát jelenti.
Az ellenőrzött termékek speciálisan jelölést kapnak. A minősítés eredményéről a gyártó továbbá a vevő egyaránt informálásra kerül.

Utómunka

Az alkatrészen vagy készterméken funkcionális vagy esztétikai okból szükségessé vált utólagos munkálat. (pl. ragasztás, csiszolás, sorja eltávolítás, tisztítás)

Technikusi szolgáltatás

Magasan képzett kollégáink által történő, komplex probléma szűrésére irányuló ellenőrzési szolgáltatás, melynek része az elvégzett folyamatokból származó adatok gyűjtése, visszacsatolása és egyszerűbb elemzése egyaránt.

Méréstechnikusi szolgáltatás

Valamely paraméter kvantitatív meghatározását takarja, adott specifikációk alapján, megfelelően akkurátus eszközzel. Egyedi és sorozatmérés elvégzése esetén is optimális megoldás szolgáltatásunk.

Szerelő/összeszerelő tevékenység

Alkatrészek specifikáció alapján történő egymáshoz rendelése és ellenőrzése.

Outsourcing

Országosan igénybe vehető szolgáltatás, mely során a megbízó által kiszervezett tevékenység elvégzése saját vagy általunk bérelt telephelyen történik. A kiszervezett munkafolyamat lehet minőségellenőrzési, utómunka, össze- és szétszerelési, bontási tevékenység egyaránt.

Bérgyártás

Partnereink által megadott tervek és specifikációk alapján gyártói tevékenység elvégzése.
A bérgyártás esetén a megrendelő általában biztosítja a termék tervezését és specifikációit és a gyártási folyamatot mi végezzük el.

Logisztikai szolgáltatás

Képesített, gyakorlott kollégáink végzik a különböző munkafolyamatokhoz szükséges targoncákkal, speciális gépekkel a logisztikai műveleteket.

Tisztateres minőségellenőrzési szolgáltatás

ISO 14644-1:2015 szerinti ISO 8 besorolásnak megfelelő tisztaterünk Székesfehérváron található. Minőségellenőrzési, kiszervezett gyártási továbbá elektronikai javítási tevékenységeink tisztateres körülmények között is igénybe vehetőek.

IPC 610 szabványnak megfelelő ellenőrzés, utómunka

Az elektronikai gyártás területén is elérhető minőségi szolgáltatásunk, az IPC 610 szabvány szerint képzett és gyakorlattal rendelkező kollégáink által valósul meg.