Bemutatkozás

Bemutatkozás

MIELL Quality Magyarország – Biztonságban a minőség!

A Miell Quality Kft. a Miell Group tagja, biztos pont a professzionális, partnerre szabott, minőségügyi szolgáltatások területén, az autógyárak, autóipari beszállítók és egyéb ipari szektorban működő vállalatok számára. Cégünk 2011-ben alakult és folyamatosan részt vesz Európa szerte az OEM-ek és az autóipari lánc különböző irányú kiszolgálásában, melynek köszönhetően szinte minden autótípusban megtalálhatóak        
az általunk ellenőrzött, minőségi alkatrészek.     
Kedvező ár-érték arányú, széleskörű szolgáltatás-palettánk segítséget nyújt Partnereink számára        
a minőségellenőrzési folyamatoktól kezdve egészen az utómunkálatok befejezéséig.     
OEM és autóipari sztenderd ismeretünknek és rugalmas, minőségi munkavégzésünknek köszönhetően hosszútávon működünk együtt Partnereinkkel, kimagasló vevői elégedettség mellett.      
A legmagasabb szintű elvárások teljesülését szervezett és jól képzett csapatunk mellett a bevezetett és folyamatosan továbbfejlesztett ISO 9001:2015-ös tanúsítással rendelkező minőségügyi rendszerünk biztosítja.        

VÍZIÓNK:     
A Miell Quality Kft lokációfüggetlenül, világszínvonalú minőségmenedzsment szolgáltatásaival új mércét állít fel az iparágban.  


ALAPELVEINK:     

SZAKÉRTELEM     
A minőségi szolgáltatás titka, alapja a professzionálisan felépített folyamataink és képzett     
munkatársaink munkájának együttese.     
  
RUGALMASSÁG     
A kimagasló vevői elégedettségünk egyik kulcsa, amely során elsődleges feladatunknak tekintjük a gyors és szakszerű alkalmazkodást a változó, egyedi igényeknek megfelelően.     
  
MEGBÍZHATÓSÁG      
Szakavatott szolgáltatásunk alapfeltétele, amely a projekt teljes időtartama során stabilitást nyújt Partnereink számára.     
 

k1.jpg

CsaladPegazus díj

PEGAZUS DÍJ 2018 

I. hely – Piacvezető kategória
Nyugat-Magyarországi Régió