Újra a móri Adientnél!

Újra a móri Adientnél!

Adient_Mor_1

Világszinten az egyik legnagyobb autóülésszerkezet és -alkatrész gyártó vállalat az Adient. Főbb vevői a Rolls Royce, a Daimler vagy a VW-csoport.

A MIELL Quality az Adient beszállítójaként végez minőségellenőrzést a móri telephelyen, saját csarnokaiban.

A helyszíneken összesen 150 fő dolgozik napi 24 órás jelenléttel. Leginkább tűzfal ellenőrzés, utómunkák, válogatások illetve labortevékenység zajlik. Több más mellett a Safe Launch válogatás keretében a termékek 100%-os vizsgálatát végzik, így összpontosítanak a festési hibákra, kimaradt csavarozási műveletekre, a hiányzó alkotóelemekre. A mozgó alkatrészek zsírozásának áttekintése, és a látható “dizájn” felületek ellenőrzése is a feladatok között szerepel.

A megnövekedett igényekhez igazodva egy újonan épült, külső telephely is a MIELL rendelkezésére áll, ahol két műszakban 4-4 munkatárs dolgozik. Itt a standardok megfelelő betartása mellett első fokú válogatást nyújtanak.

Mészáros Mihály 2015 óta tagja a MIELL csapatának. Területi vezetőként tevékenykedik  Észak-Dunántúlon - 15 éve dolgozik az autóiparban. Feladata az új megrendelők felkutatása, illetve kapcsolattartás a meglévőkkel. Három kisgyermek édesapja, számos teendője mellett szívesen szakít időt családi kirándulásokra a közeli erdőben, és a Dunaparton; séta, kerékpározás és nagy beszélgetések keretében.