Sikertörténet a Miell Qualitynél

Sikertörténet a Miell Qualitynél

OR

Orgován Roland kollégánk az elmúlt 3 évben egyedülálló karrier utat járt be. 

Mindig örömünkre szolgál, ha egy sikertörténetről számolhatunk be.
 
Az ő példája megerősíti azt a tényt, hogy a tehetséges és jól teljesítő munkatársnak a vállalat csoportunk lehetőséget biztosít a szakmai előre lépésben.
Roland 2018-ban munkatárs ajánlás által került cégünkhöz. Karrier lehetőséget, új kihívásokat ígértek, melyek tetszettek. – emlékszik vissza. A munkát a BOS mosonszolnoki telephelyén kezdte meg, mint operátor, majd csoportvezető, műszakvezető, supervisori pozíciókban is megmérette magát. Jelenleg pedig már NPI mérnökként dolgozik, és elsődleges feladatként új projektek indításával foglalkozik. Ezen kívül a munkaköréhez tartozik még a reklamációk kezelése, folyamat auditok, folyamat optimalizálások és tréningek.
A változatosság, a folyamatos kihívás és ebből adódó sikerélmények, fejlődési lehetőségek voltak azok, amikért azonnal igent mondott az új lehetőségre.
 
Miért ajánlanád a céget másoknak? – kérdezhetnétek Ti is Tőle.
 
Azoknak az embereknek, akiknek folyamatos kihívásokra, célokra van szüksége csak ajánlani tudom. A mai felgyorsult sablonos világban értelmet nyer a munkavégzés a Miell Qualitynél, és nem csak a megélhetéshez szükséges tevékenység, mely napról-napra ismétlődik.
A kollégák nagy tudással rendelkeznek, segítőkészek, igazán jó kollektívát alkotnak és működik a csapatmunka.
A vezetőség minden szükséges eszközt megad a szellemi fejlődéshez, értékelik a kemény munkát és lehetőséget biztosítanak, hogy ne csak a cég tervei, hanem az egyéni célok is teljesüljenek.
 
Roland kedvenc idézete, mely egyben hitvallása is.
„A mély vágy minden emberi teljesítmény kezdete… … Mindenki talál a saját tapasztalatában is bizonyítékot arra, hogy viszonylag könnyű elérni azt, amit az ember erősen kíván.” (Napoleon Hill)
 
Gratulálunk és sok sikert kívánunk Neked!

GINOP-1.2.1-16-2017-00878