Válogatás, utómunka

A Miell Quality teljeskörű válogatási és utómunka szolgáltatásokat nyújt partnereinek, az elvárt szakmai tartalomtól, a végrehajtás helyétől és a komplexitástól függetlenül.
Az elmúlt évtizedben, minden évben több mint 60 telephelyen 2 000-nél is több projekten dolgoztunk, olyan módon, hogy munkánkkal ne csak a saját magunk szakmai elismertségét növeljük, de maximális mértékben hozzájárulhassunk ügyfeleink jó hírnevének fenntartásához is.
Ezen tapasztalatokat feldolgozva és alkalmazva alakítottuk ki szolgáltatási portfoliónkat, olyan operatív háttérrel támogatva, hogy azok minden esetben, adaptív módon tudjanak a megfogalmazott elvárásokhoz alkalmazkodni.

Bejövő áru ellenőrzés és beszállítói válogatások

Legkeresetteb válogatás és utómunka szolgáltatásunk alkalmas a beszállítók által szállított nem megfelelő termékek ad-hoc vagy folyamatos szűrésére. Állandó jelenlét esetében rendkívül rövid reakcióidővel kezdjük meg a termékek válogatását, figyelembe véve az aktuális probléma műszaki hátterét, illetve a termelési rendszerből (JIT/JIS) fakadó sajátosságokat és természetesen az aktuális és hosszútávú termelési igényeket, annak érdekében, hogy a gyártósorra minél hamarabb csak megfelelő termékek kerülhessenek. Természetesen amennyiben nem vagyunk jelen az Ön telephelyén, akkor is elérhető a szolgáltatás, a fő különbség a reakciódőben tapasztalható, illetve állandó jelenlét esetén az AQL/bejövő áru ellenőrzési feladatok koordinálását is át tudjuk vállalni. Mindkét esetben angol, német, szlovák, francia nyelvű back-office tartja a kapcsolatot a beszállítóival, a telephelyen folyó tevékenységet az autóipari és egyéb előírásoknak megfelelően aktívan koordináljuk, felügyeljük.

Ajánlatot kérek

Gyártásközi ellenőrzés

Ezen szolgáltatásunk igénybevétele akkor merülhet fel, amikor a partnereink a saját gyártásukban tapasztalnak valamilyen hibát, amelyet nem tudnak azonnal feloldani – például egy csavarozógép kihagy műveletet vagy egy befogó megsért egy terméket – így szükséges lehet valamilyen vizuális ellenőrzés. Amennyiben ilyen esettel állna szemben, fontos figyelembe venni, hogy az adott hiba szűrésének a hiánya sokkal nagyobb költségeket és hírnév vesztést okozhat. Amennyiben ezt a válogatás és utómunka szolgáltatást veszi igénybe érdemes egyúttal mérlegelni egy ideiglenes kimenő tűzfal ellenőrzés felállítását vagy a késztermékek ellenőrzésének elrendelését, hiszen előfordulhat, hogy már korábban legyártott késztermékek is érintettek lehetnek.

Ajánlatot kérek

Végellenőrzés

A végellenőrzés szolgáltatást akkor érdemes igénybe venni, amikor a gyártási folyamatot követően nincs már beavatkozás, legfeljebb kiegészítő műveletek végrehajtása történik a termékeken – például címkézés, csomagolás, stb. – de gyártási szempontból késznek tekinthető a termék. Fontos megjegyezni, hogy a végellenőrzés leginkább akkor lehet jó megoldás, amennyiben kevésbé súlyos, illetve nem safety critical problémáról van szó és még a vevőnél nem eszkalálódott a helyzet.

Ajánlatot kérek

Tűzfalellenőrzések

Amennyiben már eszkalálódott az adott minőségügyi probléma, az ügyfél megnyugtatása érdekében érdemes mérlegelni egy tűzfal rendszerű ellenőrzés bevezetését. Előrodulhat, hogy tűzfalellenőrzés bevezetésére már kötelezte is a cégét a vevője, ezen szolgáltatásunk ilyen esetekben is megállja a helyét. Mivel a partnereink vevői részéről ezekben a helyzetekben fő szempont a gyors reakció, a megfelelő szakmai tartalom és termékismeret, így függetlenül a tűzfal jellegétől – CSL1/CSL2, OEM-specifikus, stb. – így a tűzfalellenőrzés szolgáltatás igénybevétele esetén egy részletes konzultációval kezdünk, amelynek eredményeit, feladatait egy logbook-ba rögzítjük – szűrés módja, riportálás részletessége, frekvenciája, no return points, communication policy – amelyet akár a vevőjével is jóváhagyathat, ezzel is prezentálva a probléma megoldására való képességet. Függetlenül a vevői követelményektől és a projekt komplexitásától azt tapasztaljuk, hogy a Miell Quality által benyújtott anyagok – és később a tűzfalellenőrzés szolgáltatásunk is – minden esetben alkalmasak arra, hogy a partnerünk vevője már első körben is olyan szakmai tartalommal találkozzon, amely meggyőzi arról, hogy a probléma meg fog szűnni.

Ajánlatot kérek

Utómunka szolgáltatások

Utómunka szolgáltatásunk tulajdonképpen egy kiegészítője bármelyik fenti szolgáltatásunknak, hiszen az adott termékek ellenőrzését követően, a nem megfelelő termékeket valamilyen módszerrel az elvárt állapotba tudjuk visszaállítani.

Ajánlatot kérek

 

Fontos szem előtt tartani, hogy a teljes szolgáltatási portfóliónk kiváló szakmai tartalommal érhető el, amelyre teljeskörű dokumentációval – munkautasítások, hibakatalógusok, csomagolási utasítások, project logbook – online formában elérhető adatokkal – projektekre lebontva, mennyiségek, óraszámok, költségek, pareto elemzések – és természetesen egy jól képzett operatív csapat által nyújtott koordinációval egészítünk ki.

Emellett kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy az ügyfél részére minél egyszerűbb megoldást szállítsunk, így az alap eszközök – tolómérő, munkaruha, utómunka eszközök, jelölő eszközök – lehetőség van egyéb eszközök – notebook, vonalkód-olvasók, mikroszkóp, endoszkóp, stb. – igénylésére is egy adott projekt keretében.

Amennyiben ennél magasabb szakmai tartalomra lenne szüksége egy projekt esetében, érdemes a átnézni a technikusi szolgáltatásunk által nyújtott lehetőségeket, amennyiben pedig mérőeszközök szempontjából merülhet fel eltérő igény, méréstechnikusi szolgáltatásunk jó alternatíva lehet.”


További kérdés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ajánlatkérés

A (*)-al jelölt mezőt kötelező kitölteni.