Bérgyártás, outsource

Bérgyártás, outsource

Sub-assembly: olyan összeszerelés, amellyel az adott gyártási folyamat szempontjából készterméket állítunk elő – pl. autó műszerfal szerelés – de az önmagában végtermékként nem funkcionál, egy másik már a felhasználók által is használható végtermékbe épül be – pl. kész autó – a teljes egység, amely így egyben történik beszállításra a gyártósorra.

Bérgyártás szolgáltatásunkkal összeszerelést nyújtunk partnereink számára, alkatrésztípustól függetlenül. Ezek jellemzően kézi összeszerelések, csavarozási, préselési, egyéb kézi technikákkal, a gépek célgépek.

Annak eredményeként, hogy cégcsoportunk számos kompetenciával rendelkezik – mérnöki, termelési, fuvarozás, logisztikai, tanácsadói, méréstechnikai, munkaerőkölcsönzési – partnereinknek már kihelyezett bérgyártást is fel tudunk építeni. Ennek keretében a tudás, a design, a technológia a megbízónktól érkezik, viszont annak átfogó üzemeltetéséről a szükséges erőforrásokról – ember, gép, felület, fuvarozás, mérnöki támogatás – mi gondoskodunk. Ezáltal a partnerünk a hagyományos outsource vagy beszállítókereséshez képest jelentősen rövidebb idő alatt találhat a kapacitást problémáira megoldást, illetve ezen szolgáltatás rugalmassága is sokkal magasabb, hiszen az autóiparban és egyéb tömeggyártási területeken szokványostól eltérően nem szükséges 3-5 éves nagyvolumenű szerződés aláírása. Fontos tudni, hogy az ilyen projektekhez minimum követelmény, hogy az termékekhez kapcsolódó alkatrészeket és a technológiai információk java részét – rajzok, leírások stb. – a partnerünk biztosítsa, de ezen felül minden más támogató funkció ellátásához rendelkezünk megfelelő erőforrásokkal, legyen szó akár a csomagolóanyagok menedzsmentjéről, JIS-koordinációról, termeléstervezésről vagy bemintázásról.

Ajánlatot kérek

Ajánlatkérés

A (*)-al jelölt mezőt kötelező kitölteni.