Pegazus Díj: Piacvezető kategóriában!

Pegazus Díj: Piacvezető kategóriában!

pegazusdij_csoport

Évente osztja ki a rangos elismerést az Enterprise Investors, Kelet-Közép-Európa legrégebbi és egyik legnagyobb kockázati- és magántőke-befektető vállalata, a Bisnode, Európa egyik vezető digitális üzleti információszolgáltatója, valamint a Dentons, a világ legnagyobb ügyvédi irodája.

Gresham Palota, Budapest - 2018. november 29.

Az eseményen az eddigiekhez hasonlóan idén is a „Piacvezető” és a „Feltörekvő” kategóriákban, összesen 30 magyarországi kis- és középvállalatot ismer el díjjal vagy oklevéllel a szakmai zsűri. A legdinamikusabban fejlődő kis- és középvállalkozások teljesítményét régiónként – Nyugat-, Közép-, és Kelet-Magyarország – díjazzák.

A „Piacvezető” kategóriába olyan cégek kerültek, amelyek árbevétele 2017-ben már meghaladta a 3 milliárd forintot.

Pegazus Díj 2018 - első hely!

A Miell Quality Kft. a nyugat-magyarországi régiót képviselve első helyen végzett! A minőségellenőrzés főtevékenységgel rendelkező cég mögött egy gyógyszeripari vállalkozás áll Közép-Magyarországról, míg a dobogó harmadik helyét egy kelet-magyarországi nyílászáró gyártó és forgalmazó foglalta el.

A vasvári székhelyű MIELL Quality Kft. tulajdonos ügyvezetője Botfa Bálint így nyilatkozott a díjátadón:

“Az elmúlt években számtalan piaci kockázatnak voltunk kitéve. Az egyre mélyülő munkaerőhiány komoly kihívás elé állít szinte minden piaci szereplőt, így a mi vállalkozásainkat a MIELL Group cégcsoportot is. Ennek ellenére kiemelkedő teljesítményt értünk el, büszként vettük át a díjat. A siker hátterében kétségkívül ott áll a tudatos szervezet fejlesztésünk, cégvezetőink kompetenciája és az országszerte közel 1000 munkavállalónk pontos, precíz hozzáállása. Ez igazi csapatmunka volt, ugyanígy folytatjuk!”