Outsource, bérgyártás

Outsource:  

Az outsourcing segítségével kapacitás, hely, szakképzett munkaerő vagy időhiány fellépése esetén egyes tevékenységeit vagy feladatkörét külső szolgáltató által hajthatja végre. Ilyen tevékenység lehet például: IT, pénzügy és számvitel, ügyfélszolgálat, emberi erőforrások, gyártás és logisztika.    

Ez a gyakorlat, lehetőséget biztosít a vállalatoknak arra, hogy hatékonyabban működjenek, mivel lehetővé teszi számukra, hogy a saját erőforrásaikat a legértékesebb feladatokra koncentrálják, míg a kevésbé stratégiai, vagy erőforrásigényes feladatokat másokra bízzák.    

Számos előnye továbbá, hogy:    

  • Költséghatékony,    
  • Gyorsan bevezethető és skálázható,    
  • Rugalmasan kezelhető a munkaerő struktúra,    
  • Magas fokú hozzáértéssel rendelkező csapat végzi a tevékenységet.    

     

Bérgyártás:  

A bérgyártás költséghatékony, rugalmas megoldást nyújthat abban, hogy partnereink megfelelően bővíthessék vagy diverzifikálni tudják termékpalettájukat anélkül, hogy befektetnének saját gyártókapacitásokba vagy technológiákba.  A szolgáltatás során a megrendelőink által biztosított tervek és specifikációk alapján készítjük el a termékeket, jellemzően saját márkanevükre vagy termékportfóliójukba, mindezt hatékonyan, szakértői csapatunknak köszönhetően.   

Ajánlatkérés

A (*)-al jelölt mezőt kötelező kitölteni.