Nincs kifogás, a mozgás hasznos

Nincs kifogás, a mozgás hasznos

Cseke_Norbi_2

Sziasztok!

Cseke Norbert vagyok, három gyönyörű kisgyermek boldog apukája. Három műszakos munkarendben dolgozom csoportvezetőként, egy autóipari beszállító cégnél.

Három évvel ezelőtt kezdtem el futni, de akkor még csak kikapcsolódásnak szántam.  Fontosnak tartottam, hogy a család és a munka mellett legyen valami, ami feltölt, megmozgat valamint szellemileg és fizikailag is felfrissít.

Véleményem szerint mindenkinek szüksége lenne egy hobbira, hogy egy picit elszakadjon a mindennapi rutintól és, hogy az ember csak önmagával tudjon foglalkozni. Számomra a futás jelenti a teljes kikapcsolódást, ezáltal a hétköznapokban, az élet bármely területén jobban tudok teljesíteni.

Ajánlom mindenkinek kortól függetlenül,hogy illessze be mindennapjaiba a mozgást, és ne a kifogásokat keresse!

Nem elcsépelt a mondás: "Mindenkinek arra van ideje, amire akarja".

Nem azért nem sportolnak az emberek, mert nincs idejük, hanem mert egyszerűen nem is akarnak! Napi 10 perc mozgás bárkinek belefér az idejébe. Én is sokszor küzdök az idő hiányával, előfordul, hogy ÉJSZAKA futok, mert akkor van csak időm. Ha rendszeressé tesszük a mozgást az életünkben, egy idő után azt vesszük észre, hogy igényelni fogjuk. Az első és legfontosabb tanácsom, hogy SOHA ne adjátok fel!

Minden fejben dől el, az is hogy egyáltalán elkezdünk-e sportolni vagy nem.

A saját példám mutatja a legjobban, hogy munka mellett családapaként is lehet hobbi sportolóból(futóból) versenyzővé válni.

Ha már elhatároztad, hogy elkezdesz sportolni, tarts velem, “fussunk együtt”, kövesd heti tippjeimet!

Cseke Norbert

ultramaratonista

 

Cseke Norbi a 2018. szeptember 30-án Győrben rendezett 22. Sri Chinmoy 6 órás ultra Maratonon ? a 606-os rajtszámmal I. helyezést ért el! (61,9 km?)

Ezúton is gratulál a MIELL csapata!


GINOP-1.2.1-16-2017-00878