Nagymákfai gyermektábor

Nagymákfai gyermektábor

P1460692

A Dévai Szent Ferenc Alapítvány 20 fős csoportja ismét egy felejthetetlen hetet töltött el a Vasvár melletti, festői környezetben található Nagymákfa turistaszállón.

A jótékonysági tábor támogatójaként, cégünk számára óriási büszkeség, hogy hozzájárulhattunk az árva gyermekek színes, élménygazdag nyaralásához!

A nyaralást szervező önkéntes vasi csapat adományok gyűjtésével, kijuttatásával, programok szervezésével több, mint tíz éve segíti a Dévai Szent Ferenc Alapítvány munkáját. A tábort immár 8. alkalommal rendezték meg a ComMedias Egyesület és a vasvári önkormányzat közreműködésével.  

A Déváról és Szászvárosból érkezett fiatalok az egy hét alatt megismerkedhettek Vasvár környékével, valamint ellátogattak Sárvárra és Keszthelyre is.

A programok között szerepelt túrázás, lovaglás, kenuzás a Rábán, hajózás a Balatonon és sok-sok strandolás.

Az idei évben csatlakozott a programokhoz egy 20 fős csoport a kőszegi gyermekotthonból, a Dr. Nagy László Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény kollégiumából.

IMG_20190718_135336-768x576 

A két csapat a sárvári napon ismerkedett, barátkozott egymással.Az erdélyi gyermekek 2019. július 15-től július 21-ig nyaraltak Magyarországon, a csodálatos környezetben található Vasvár-Nagymákfán.