Mr. Bond csak ennyit mondott volna: Minőség!

Mr. Bond csak ennyit mondott volna: Minőség!

5ba12ed730531.image_

Változnak az idők. A “vodka-Martini rázva, nem keverve” annyira nem voltkelléke a MIELL Group évindító partnertalálkozójának a győri ETO Parkban. Sokkal inkább a csokornyakkendő, ami kötelező kelléke volt a dress code-nak, a meghívó szerint. Komolyan is vették az invitált férfi vendégek, csak úgy, mint a karjukon érkező hölgyek az elegáns koktélruhát - hiszen ez mégis: Casino Royale.

Berta Gergely sales manager témájában előre tekintő megnyitóját és Botfa Bálint tulajdonos-ügyvezető rövid motivációs köszöntőjét követően kezdetét vette a vacsora, mindeközben egy furgangos bűvész show-n is részt vehetett a közönség. Nagy sikere volt a party-zenekarnak, általuk viszhangzott a klasszikus rock – a táncparkett akrobatái ugyanis leginkább ezt kívánták. A kaszinó nyitva állt a rulett-asztallal és a pókerrel, itt speciális MIELL pénz volt a fizetőeszköz a zsetonokért.

A vacsora egyszerre volt visszafogott és változatos, a kaszinó vonzó és izgalmas, a tánc kihívó, néhol tüzes, az after party - bármilyen meglepő - hajnalig tartó. Közel háromszáz vendég a minőség-ellenőrzés szakmából, az autóiparból, a logisztikából és több más területről egyszerre érezhette jól magát a februári estén, amikor még a külső hőmérséklet is kabát elhagyós plusz tíz celsius-fokra rúgott.

A MIELL-csoport évről-évre színvonalas eseményekkel rukkol elő, az ETO Park a vizek városában pedig jó választásnak bizonyult. A hely amellett, hogy kellemes és minden igényt kielégítő, jól alkalmazkodik ahhoz a növekedéshez, amit a vasvári cégcsoport minden egyes esztendőben megteremt.

 

Bár James Bond nem jelent meg az estén, Botfa Bálint, Botfa Balázs és Szalontai Gábor ügyvezetők fegyveres tekintetű, életnagyságú papírmaséi gondoskodtak a biztonságról és arról, hogy érvényt szerezzenek a mondásnak, miszerint “Keep Calm and call Bond, James Bond!”