#MIELLfutunk: 404 + 404 = 808

#MIELLfutunk: 404 + 404 = 808

szalai_buda_adomany_atadas

Sikeres volt a jótékonysági akció. A Miell Quality felhívására sokan jelentkeztek, számosan adományoztak. Szalai Buda, 6 éves, vasvári kisfiú - szívbetegen született - komoly műtétre lesz szüksége. A családnak biztonságot ad ha tudják, kifizethetőek lesznek a műtéthez kapcsolódó magas költségek, mint pl. az utazás és a szállás. Főként munkatársak, de más magánszemélyek is adományoztak a Szalai Család számlájára, ennek köszönhetően közel egy hónap leforgása alatt 404.000 Ft gyűlt össze.

Hatékonyan segítette a figyelem felkeltését 12 MIELL-es kolléga is, akik a hétvégi, balatoni ultra-futáson értek el remek eredményt. Egyrészt önmaguk is anyagi hozzájárulást adtak, másrészt mindenfelé vitték a hírét a segítségkérésnek.

Botfa Bálint tulajdonos-ügyvezető arra tett ígéretet, hogy az NN. Ultrabalaton versenynapjáig átutalt összeget megduplázza.

Ennek köszönhetően 808.000 Ft a teljes anyagi támogatás, amelynek átadása a MIELL cégcsoport vasvári irodájában történt egy kis házi ünnepség keretében. Remek példája volt ez a megmozdulás is annak, hogy a MIELL cégcsoportnál mennyire fontos az egymásért történő felelősségvállalás.

A képen balról jobbra: Berta Gergely értékesítési vezető;  Botfa Bálint tulajdonos-ügyvezető; Szalai Buda, valamint édesapja Szalai Gergely.