MIELL-Sport: Santorini – Horváth Győző csapata 15 éremmel tért haza

Az Európa-bajnokság utolsó napján low kick kategóriában szerzett ezüstérmet Horváth Niki, ezzel összességében 6 arany-, 5 ezüst-, és 4 bronzérmet gyűjtöttek össze a Sukothai Team szombathelyi sportolói.

A 4. napon low kick kategóriában döntőzött Horváth Niki, akinek a szakértők szerint illett volna legyőznie görög ellenfelét, de sajnos ez szombaton nem sikerült, így ezüstérmes lett – tájékoztatta honlapunkat az utolsó szombathelyi érdekeltségű finálé eredményéről Horváth Győző, aki ezt követően mérleget is vont.

A május 1-6 közötti Európa-bajnokságon Horváth Győzőné Hajni 2 arany- és 1 bronz-, Horváth Nikoletta 1 arany- és 2 ezüst-, Gál Enikő 1 arany-, 1 ezüst és 2 bronz-, Horváth Marcell 1 ezüst-, Gál Róbert pedig 1 bronzérmet szerzett. Jómagam 2 arany- és 1 ezüstéremmel gazdagodtam. Összességében elégedettek vagyunk, hiszen mindenki kihozta a tőle telhető maximumot és bízunk a hasonlóan eredményes folytatásban – tette hozzá Horváth Győző, aki honlapunkon keresztül is köszönetet mond a támogatóknak és mindazon barátoknak, sporttársaknak, akik bármilyen formában hozzájárultak a sikerek eléréséhez.

Forrás: www.frisss.hu

 

Bővebben