MIELL különítmény Mexikóban!

MIELL különítmény Mexikóban!

FB_IMG_1543912188925

Aguascalientes - ahogy kimondani sem könnyű, úgy eljutni sem a Mexikó középső részén fekvő nagyvárosba, amelyet a gyarmatosítók emlékeként fennmaradt több évszázados, romantikus spanyol épületek díszítenek. Persze modernitásból sincs hiány, képünk is ezt bizonyítja:

 

Sikerült azonban az utazás MIELL Quality 7 munkatársának, akik egyébként a cég kecskeméti telephelyén a diagnosztikát és teljes autók javítását végzik. Nemrég érkezett ugyanis egy megkeresés, hogy a Mercedes mexikói gyárában feltorlódott a javításra várakozó gépkocsik száma, elkél a segítség. Jól jöttek a rutinos európai kollégák, akik meglepően gyorsan és nagy számban jelentkeztek a feladatra. Az indulás előtt bőven akadt kihívás: útlevél beszerzés, megfelelő bankkártyák az autóbérléshez, felkészítés többeknél az első repülőútra. De a precíz csapatmunka most is segítette a probléma megoldást. A helyi projektvezetőtől a kecskeméti és a németországi sindelfingeni Mercedes munkatársakig mindenki jó partner volt. Ettől függetlenül nagy izgalom jellemezte az indulás napját. Telefonok tengere a bécsi felszállás előtt és a frankfurti átszállás közben is, aggódásból nem volt hiány.

 

Mexikóvároson át repültek Aguascalientesbe, ahol felvették bérautóikat és a kora hajnali órákban elfoglalták kényelmes szállásukat. A zöld pólós fiúk sikeresen kezdék meg a munkát; már az első órákban is pozitív visszajelzések érkeztek hozzáállásukat és tudásukat illetően. Igaz a mondás, a magyarok mindenütt vannak: esetünkben a kecskeméti Mercedes egyik kint lévő munkatársa nyújt komoly segítséget a koordinációban.

 

Magyarjaink mindössze néhány nap alatt ügyesen felfedezték a környéket. Alap, hogy kipróbálták a helyi ételeket, italokat; a munka mellett pedig élvezik a kintlétet. A MIELL Group évzáró bulija közben videón jelentkeztek be, így valamennyire sikerült együtt ünnepelniük itthoni kollégáikkal.

Arról is szó van, hogy a mexikói gyár szeretne még nagyobb kapacitást igénybe venni, így felmerült a projekt meghosszabbításának lehetősége is. A jelenlegi csapat tagjai egyébként a karácsonyt már szeretteik körében, otthon ünnepelhetik majd, közel egy hónapnyi távollét után.