MIELL évzáró party Győrben

MIELL évzáró party Győrben

2018_11_24_Miell-Group-Rendezveny-002

Óriási volt a növekedés az elmúlt időszakban is a MIELL cégcsoportban. Szükségessé vált egy olyan helyszínt találni, ahol sokan, együtt jól érezhetik magukat a munkatársak egy színvonalas év végi rendezvény keretében. Földrajzilag Győrre esett a választás - a korábbi évzáró partyk Vasváron voltak - a klasszikusnak számító ETO Parkban.

Mintegy 400 fő jelent meg november 24-én a MIELL-re jellemző zöld színpompával hangolt helyen, ahol máris megkapták a karszalagokat a meghívottak. Több megyéből, a fővárosból és a Felvidékről érkeztek a vendégek, akik először Csontos Gábor területi vezető köszöntőjét hallgatták meg.

A bevezetőben elhangzott Henry Ford méltán elhíresült mondása, miszerint „Attól a versenytárstól kell félned, amelyik egyáltalán nem foglalkozik veled. Csinálja a dolgát, méghozzá egyre jobban és jobban.” - igaz ez a MIELL ezer fős csapatára, a versenytársak szemszögéből.

A megbízók oldaláról pedig talán a Mercedes egyik igazgatójának idézett véleménye szemléletes: „A Miell Quality az a cég, akinél eszembe sem jut, hogy egy cégről van szó. Ez egy szervezet, ahol emberek dolgoznak, akiknek tudjuk a nevét, ismerjük a hátterét, akik az arcukat és cselekedeteiket büszkén vállalják előttünk”.

Csontos Gábor arra is felhívta a figyelmet, hogy a jövő évben is komoly kihívásokkal kell szembenézni. A cégcsoport dinamikus fejlődése révén a cél ugyanis a piacvezetői pozíció megszerzése, a jelenlét az összes magyarországi autógyár kiszolgálásában, valamint a terjeszkedés Szlovákiában és további külföldi piacokon.

A komoly gondolatok feloldásaként, a sokízű vacsora és a gazdag italkínálat mellé Kiss Ádám humorista jelentkezett ironikus-szatirikus poénokkal. Majd a hangulat magasabbra emelkedett a Bagossy Brothers Company koncertje által.

Akik nagyon bírták, azok nem maradtak Afterparty nélkül, akik pedig nem voltak ott, vagy visszanéznék az eseményeket, azok elidőzhetnek az alábbi galéria többszáz képével.