MIELL – Egis Körmend

MIELL – Egis Körmend

BC_kormend_szerz_alairas_2
 

Néhány napja a Körmendi Sportcsarnokban, sajtótájékoztató keretében írta alá támogatási szerződést a MIELL Quality Kft. Az EGIS Körmend NBI-es férfi kosárlabdacsapatával. A vasvári székhelyű, minőség-ellenőrzés főtevékenységű cég szándéka, hogy az utánpótlás nevelést segítse a piros-feketék háza táján. 

Botfa Bálint tulajdonos-ügyvezető korábban így fogalmazta meg motivációját: 

Ma már nem csak szurkolóként, hanem szponzorként is jelen vagyok a körmendi kosárlabda csapat életében. A támogatáson túl a minőség is összeköt bennünket. A Miell   Group vállalatcsoport tulajdonosaként garantálom, hogy minden egyes cégünkben minőségi munkát végzünk, és ugyanez a minőség köszön vissza valamennyi sportolónál amikor a pályára lépnek nem csupán a mérkőzéseken, de az edzéseken is.   

 Szponzorként betekintést nyerhettem a csapat sokszor küzdelmes mindennapjaiba, és rá kellett ébrednem, hogy hasonló problémákkal kell megbirkózniuk   mint nekem, aki egy vállalat csoportot irányítok. Az elmúlt tíz évnyi dinamikus és töretlen fejlődésünk ideje alatt közel annyi taktikai döntést kellett meghoznom, mintha egy kosárlabdacsapatot irányítanék. Ahogyan a csapatban mindenkinek megvan a helye, ez az üzleti életben sincs másképp.   

 Az üzleti érzék megléte kevés, elengedhetetlen olyan szakemberek megléte egy vállalkozásban, akik teljes hittel és meggyőződéssel tudnak a cég céljainak elérése érdekében dolgozni. A Miell   Group szerencsés helyzetben van, mivel valamennyi üzletága (minőségbiztosítás, fuvarszervezés/szállítmányozás, fémmegmunkálás, felnőttképzés stb.) eredményesen és évek óta gazdaságosan működik. A vasvári cégközpont mellett három megyeszékhelyen, valamint Romániában és Szlovákiában is megtalálhatóak telephelyeink.   

BC_kormend_szerz_alairas_1-768x576
 

Németh Zsolt, a kosárlabda klub ügyvezetője elmondta:

Egyre nehezebb szponzort találni egy kisvárosban, így folyamatos kihívás elé állítja a csapatot a költségek fedezetének előteremtése. A vasvári székhelyű MIELL Csoportot ők keresték meg és nem kellett hosszú ideig az igenre sem várni. Botfa   Bálint tulajdonos-ügyvezető régi szurkolója a körmendi kosárcsapatnak és miként lehetősége megengedte, azonnal az anyagi támogatók sorába lépett.    

A támogatói megállapodás a 2018/2019-es szezonra vonatkozik.