„Megbízható Munkaadó” díj!

„Megbízható Munkaadó” díj!

MQ-megbizhato-munkaado

A Miell Quality Kft. elnyerte a „Megbízható Munkaadó” díjat!

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) rangos díjjal jutalmazta cégünket, jelentős szakmai elismerésként elnyertük a „Megbízható Munkaadó 2021/2022” díjat.

A „Megbízható Munkaadó“ címmel olyan magyarországi székhelyű vállalatokat tüntet ki a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara, amelyek példaértékű módon gondoskodnak munkatársaik munka- és életkörülményeiről. A pályázat a jó munkahelyi feltételek fontosságára szeretné felhívni a cégek figyelmét, és egyben vonzóbbá teheti a sikeres pályázókat a jelenlegi és leendő munkavállalók számára.

A címet pályázati úton lehet elnyerni, a sikeres pályázóknak több szakmai kritériumoknak kell megfelelniük, különösen a következő területeken: javadalmazás, szociális-jóléti juttatások, az egészség és a munkakörülmények, a képzés és továbbképzés, fejlődési és karrierlehetőségek.

A Díjat egy öttagú, személyzeti szakemberekből és a Kamara képviselőjéből álló zsűri ítéli oda két évre azoknak a cégeknek, akik a pályázati anyaguk alapján, azaz közel hatvan szempont alapján bizonyították felelős munkaadói gyakorlatukat.

A "Megbízható Munkaadó 2021/2022” cím okleveleinek átadására a Kamara éves online taggyűlése keretében 2021. május 13-án került sor.

„Büszkeséggel tölt el, hogy a neves szakmai zsűri cégünket a munkatársaink munka- és életkörülményeivel kapcsolatban mások számára is példa értékűen gondoskodó szervezetnek ítélte meg. Vállalatunk legfőbb értéke a munkaerő, különösen fontos számunkra a munkatársak megtartása, ezt a célt pedig hiszem, hogy a megfelelő cégkultúra megteremtésével, belső kommunikációs csatornák kiépítésével, közösségépítéssel, empátiával és együtt gondolkodással lehet támogatni az előremutató humánpolitikai tevékenység mellett.” – mondta el Botfa Bálint, a Miell Quality Kft. cégtulajdonosa.

A DUIHK zsűrije, döntésük alapján az elismerést két évre ítélte oda a Miell Quality Kft. számára.


GINOP-1.2.1-16-2017-00878