Nagyobb irodába költözött a MIELL

Nagyobb irodába költözött a MIELL

IMG_20190301_152408

A MIELL cégek stabil cégcsoporttá formálódtak az elmúlt 1-2 év során. Az eredendően vasvári székhelyű cég központja annak ellenére is a vasi kisvárosban maradt, hogy több tucatnyi telephellyel rendelkezik országszerte, emellett irodaházzal Győrött.

VASVÁR

  Korábban az ugyancsak a MIELL Group részét képező, a város nyugati bejáratánál található Csörnöc-Gyöngye étterem felső szintje adott helyet a felsővezetésnek. Ez a hely mindig kellemes és bensőséges volt, a munkatársak szívesen vették igénybe a földszinti étterem szolgáltatásait is akár egy kávészünet, vagy egy munkaebéd, tárgyalás céljából, de zajlottak itt ünnepségek, születésnapi köszöntések is.

A MIELL csapata kinőtte a tetőtéri irodákat. Ezért szükséges volt egy olyan helyet keresni, amely kényelmes az irodák kialakítása, a gépkocsik parkolása szempontjából is, valamint elegendő közösségi térrel, átláthatósággal rendelkezik – mondta el a beszerzési vezető.

A Vasvár belvárosához közel található csarnoképület kialakítása belső építész tervei alapján történt. Színeiben visszatükröződik a cégcsoport sokszínűsége, illetve az zászlóshajó MIELL Quality és a BOTI Team márkaszínei a zöld és a narancssárga.

A cégcsoport kizárólagos használattal bérli az épületet, amely 800 m2 alapterületű. Irodái tágasak, az üvegfalak által átláthatók, ez is szimbolizálja a családias nyitottságot. Az új vasvári headquarter irodában dolgozik az ügyvezetés, a pénzügy, a logisztika, a beszerzés, a HR és a munkaügyi csapat.

A belsőépítész mondta

Hajmási Erika, körmendi belsőépítész közel fél évet dolgozott a MIELL vasvári, új irodájának berendezésén. Elmondta, az épület belső része egy bútor bemutató terem volt korábban, a tér felosztása adott volt és ennek megtartásához ragaszkodott is a megrendelő. A színvilág kapcsán azt kérték, hogy a céges színek visszaadásán túl legyen az közvetlen, meleg, mindeközben vidám és vibráló.

A szakember számára a bútorok és a dekoráció megtervezése volt a fő feladat. A helyiségek méretezése okán és az az páratlanság miatt egyedi bútorok készültek egy közeli bútorasztalosnál. Erika a vezetői irodák berendezésére, valamint a konyha kialakítására a legbüszkébb. Utóbbi egyébként egy igazi “nyugizóna”, visszafogott színekkel. Hajmási Erika egyébként már dolgozott a cégcsoportnak, korábban a körmendi Sunrise Pizzeria belső kialakításánál segédkezett.


GINOP-1.2.1-16-2017-00878