Kívülállók Viadala – a főtámogató szemével

Sikeresnek könyvelte el a MIELL Quality Magyarország Kft. vezetése a kezdeményezést – tudtuk meg Botfa Bálint ügyvezetőtől. Családias volt a hangulat az egész estén át tartó viadalon, ahol minden korosztály képviseltette magát a nézők sorában. Külön öröm volt számunkra, hogy sokan a jótékonysági célunk mellé álltak, így közös erővel sikerül támogatni a fiatal tehetségeket, akik közül többen a ringben is megmutatták magukat, és akik közül szinte mindenki szép eredménnyel végzett. Mi a MIELL-nél fontosnak tartjuk azt hogy felkaroljunk olyan tehetségeket, akik a különböző sportágakban később ki tudnak teljesedni, önfegyelmet, küzdő szellemet sajátítanak el – folytatta a cégvezető.

Az eseményt szeptember 23-án láthatták az érdeklődők Szombathelyen, a Sugár úti kiscsarnokban.

 

Remek lehetőség volt ez a sportesemény arra, hogy bemutatkozzon a MIELL Quality megújult arculata. 100 ajándékcsomagot állítottunk össze, praktikus tárgyakkal – hiszen nem titkolt célunk hogy minél többen emlékezzenek cégünk, cégcsoportunk nevére a MIELL-re – ezt már Kende Tamás marketing vezetőtől tudjuk.

 

Összegezve – a MIELL Quality úgy tervezi, hogy továbbra is Horváth Győző legénysége mellé áll, és segíti munkájukat – ezzel együtt a feltörekvő tehetségeket.