Duális képzése a Miell Metálnál

Duális képzése a Miell Metálnál

Miell_Metal_post_01
 

Előre lép a Miell Quality Kft a duális szakképzésben

Miell Quality Kft. balogunyomi fémmegmunkáló üzletága 2019 év folyamán sikeresen bekapcsolódott a duális képzési programba, gyakorlati képzőhelyként.

Fontos számunkra, hogy a nálunk tanulók képzése működő üzemi körülmények között valósuljon meg, ezáltal felkészültebb, gyakorlati tudással rendelkező szakemberek léphessenek ki a munkaerőpiacra. A Miell Metal kiváló gyakorlati hely mind a hegesztői pályát választó középiskolások, mind a hegesztői felnőttoktatásban részt vevők számára.

Decemberi sikeres pályaorientációs nap keretében történt bemutatkozásunk eredményeként az idei nyári gyakorlatot három tanuló tölti, oktatóink irányítása alatt telephelyünkön.

A diákok valamennyien a szombathelyi Vas Megyei Szakképzési Centrum (VMSZC) Puskás Tivadar Fém- és Villamosipari Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégium hegesztő képzésében vesznek részt. Célunk, hogy a gyakorlati idő végére CO és AWI gépekkel kész terméket tudjanak hegeszteni különböző anyagokból.

Fontos számunkra, hogy a hegesztő tanulóink a Miell csapat tagjaként, gyakorlati képzésük során, minőségtudatos szakemberekké váljanak.

Miell_Metal_post_02-300x300

Az elméleti és gyakorlati tudás átadásán túl ingyenes biztosítunk számunka munkaruhát, étkezést, orvosi vizsgálatos és az utazást.

A képzést Takács Tibor Fémmegmunkálási üzemvezetőnk irányítja. törölni

Bővebb információ: http://miellmetal.hu/