Frissítés a BOTI Team-nél!

Frissítés a BOTI Team-nél!

Boti_poszter
 

 

Egy régebbi DAF kamion cseréje történik, az ezekben a napokban a flottába érkező Volvo 460 LE-s fuvareszközzel. A BOTI Team közben 4 db ponyvás pótkocsit is rendelt, melyekkel a 2012 óta üzemelő eszközöket váltja a fuvarozó cég - így a teljes tömeg 36 tonna, ebben kb. 24 tonna árut szállít egy járműszerelvény. A 13,6 méteres teljes hosszúság impozáns látványt nyújt.

Bresztyenszky Christopher - ezzel a jelmondattal behálózza Európát a BOTI Team. Zala és Vas megyei megbízói által főként Hollandiába, Franciaországba, Németországba, Észak-Olaszországba szállítanak export-import relációban leginkább autóalkatrészeket, illetve acélsodronyt. Azonban van, hogy méz kerül az autóra és Franciaországba vagy Spanyolországba utazik a GPS műholdas flottakövető rendszerrel ellátott járműveken.

A saját kamionokon kívül alvállalkozói eszközöket is igénybe vesznek a fuvarteljesítések érdekében. Nyugat-Magyarországon keretmegállapodásokkal rendelkeznek, valamint a Jászságból is bérelnek járművet, ha szükséges.

Magasfokú a biztonság is, a járműparkot 100.000 EUR felső határral rendelkező CRM biztosítás védi.

A fuvarszervezőknek megfelelő rugalmassággal és kreativitással kell rendelkezniük a mindennapi munka során. Az import feladatokat általában 1-2 hétre előre látják, az exportoknál azonban az is előfordul hogy 1-2 nap alatt kell megoldaniuk az indulást.

Jelenleg egyébként három fuvarszervező munkatárs dolgozik a csapatban, akik egymás között optimálisan osztják el a feladatokat. A saját járművek mozgatásáért Szekeres József, míg a spedícióért Szalay Viktória és Bresztyenszky Christopher a felelős.

 
 
 
Bresztyenszky Christopher, fuvarszervező: 27 éves, párjával Zalaegerszegen él. 3 éve tagja a BOTI Team csapatának. Kezdetben a cég saját fuvareszközeinek mozgatásával foglalkozott. A 15 jármű logisztikáját nemrég adta át új kollégájának. Most a beszerzés, a flotta támogatása a feladata, emellett az alvállalkozókat irányítja. Szabadidejét részben a konditeremben tölti, vagy egy éves Shiba Inu kutyusával rendszeresen járnak nagyokat sétálni.