És gyűltek az örökbe fogadott méterek!

És gyűltek az örökbe fogadott méterek!

bator_tabor_balatonatuszas

A kedvezőtlen időjárás miatt több alkalommal volt szükség a 36. Lidl Balaton-átúszás átdátumozására. Azonban végül sikert aratott a sportos és jótékony tevékenység. Bezányi János, a MIELL-csapat oszlopos tagja, aki már évek óta önkéntese a Bátor Tábor Alapítványnak sokakkal együtt rajthoz állt. Vállalásával és a jótékony ismerősök, barátok, munkatársak segítségével hozzájárulhatott a rászoruló gyermekek életminőségének jobbításához. Gyűjtése 225.742 Ft-ot eredményezett!

A kezdeményezésről tudni kell, hogy nem klasszikus értelemben vett tábor. A szervezők különleges élményekkel mozdítják ki a gyerekeket a komfortzónájukból, hogy félelmeik legyőzésével felismerjék: képesek szembeszállni nemcsak a kalandok során rájuk váró feladatokkal, de a betegségükkel is. Mosolyt csempésznek az arcokra, erőt adnak a küzdelemhez.

A munka nem áll meg. A hatvani táborhelyen zajlanak a nyári egyhetes turnusok, ahol rengeteg élmény vár a gyerekekre. Ősszel folytatódnak a Lélekmadár Táborok, ahova olyan családok érkeznek, akik súlyos betegségben veszítették el gyermeküket, valamint a Családi Táborok ahol a krónikus beteg gyerekek családjaikkal együtt tölthetnek el felejthetetlen napokat. Továbbiak: www.elmenykulonitmeny.hu