Egis Körmend: MIELL-zöld a piros-fekete mezen!

A háromszoros Magyar Bajnok és hétszeres Magyar Kupa-győztes körmendi NBI-es kosárlabdacsapattal kötött szponzori megállapodást a MIELL Group. A piros-fekete színeken kívül mostantól a minőség elkötelezettje, a MIELL Quality zöld színe is megjelenik.

 

Németh Zsolt, a klub ügyvezetője elmondta: egyre nehezebb szponzort találni egy kisvárosban, így folyamatos kihívás elé állítja a csapatot a költségek fedezetének előteremtése. A vasvári székhelyű MIELL Csoportot ők keresték meg és nem kellett hosszú ideig az igenre sem várni. Botfa Bálint tulajdonos-ügyvezető régi szurkolója a körmendi kosárcsapatnak és miként lehetősége megengedte, azonnal az anyagi támogatók sorába lépett. A MIELL a 2018/2019-es szezonban kiemelt támogatója a legénységnek, a klubvezetés pedig igyekszik honorálni ezt a szponzori felületeken kívül is.

Botfa Bálint a Miell Group cégcsoport ügyvezető igazgatója: Ma már nem csak szurkolóként, hanem szponzorként is jelen vagyok a körmendi kosárlabda csapat életében. A támogatáson túl a minőség is összeköt bennünket. A Miell Group vállalatcsoport tulajdonosaként garantálom, hogy minden egyes cégünkben minőségi munkát végzünk, és ugyanez a minőség köszön vissza valamennyi sportolónál amikor a pályára lépnek nem csupán a mérkőzéseken, de az edzéseken is.

Szponzorként betekintést nyerhettem a csapat sokszor küzdelmes mindennapjaiba, és rá kellett ébrednem, hogy hasonló problémákkal kell megbirkózniuk mint nekem, aki egy vállalat csoportot irányítok. Az elmúlt tíz évnyi dinamikus és töretlen fejlődésünk ideje alatt közel annyi taktikai döntést kellett meghoznom, mintha egy kosárlabdacsapatot irányítanék. Ahogyan a csapatban mindenkinek megvan a helye, ez az üzleti életben sincs másképp.

Az üzleti érzék megléte kevés, elengedhetetlen olyan szakemberek megléte egy vállalkozásban, akik teljes hittel és meggyőződéssel tudnak a cég céljainak elérése érdekében dolgozni. A Miell Group szerencsés helyzetben van, mivel valamennyi üzletága (minőségbiztosítás, fuvarszervezés/szállítmányozás, fémmegmunkálás, felnőttképzés stb.) eredményesen és évek óta gazdaságosan működik. A vasvári cégközpont mellett három megyeszékhelyen, valamint Romániában és Szlovákiában is megtalálhatóak telephelyeink.

Cégcsoportunk létszáma mára elérte az 1000 főt, bevételünket a tavalyi évhez képest megdupláztuk.

Hasonlóan dinamikus szezont kívánok a Miell Group valamennyi dolgozója nevében az Egis Körmend kosárlabdacsapatnak!