Dévaiak MIELL színekben Nagymákfán

Dévaiak MIELL színekben Nagymákfán

Deva_Nagymakfa_2018_DSCN3579

A Dévai Szent Ferenc Alapítvány 20 fős csoportja töltött el ismét egy felejthetetlen hetet a Vasvár melletti Nagymákfa turistaszállóján. A gyermekek a nyaralás alatt Vas megye több pontján kirándultak, strandoltak, de a Balatonra is ellátogattak. A hagyományos, jótékonysági tábor egyik fő támogatója 2018-ban a vasvári székhelyű MIELL Quality Kft. volt.

A nyaralást szervező önkéntes vasi csapat adományok gyűjtésével, kijuttatásával, programok szervezésével több, mint tíz éve segíti a Dévai Szent Ferenc Alapítvány munkáját. A vasvári tábort immár hetedik alkalommal rendezték meg a budapesti Csillaghíd Alapítvány és a vasvári önkormányzat közreműködésével.

A Déváról és Nagyszalontáról érkezett fiatalok az egy hét alatt megismerkedhettek Vasvár környékével, valamint ellátogattak Sárvárra és Keszthelyre is. A programok között szerepelt túrázás, lovaglás, kenuzás a Rábán, hajózás a Balatonon és sok-sok strandolás.

 
A gyermekek 2018. június 25-től július elsejéig nyaraltak Magyarországon, a csodálatos környezetben található Vasvár-Nagymákfán.
 

GINOP-1.2.1-16-2017-00878