fbpx

Baba-fa program

Hegyi Marcell

Csodaszép kisfiúval bővült a Miell Babafa család! Isten hozott kicsi Marcell!!! Szívből kívánunk jó egészséget és sok boldogságot az egész Családnak!

Lendvai Zoé Hanka

Nagyon vártunk már drága, kicsi Zoé Hanka! Rendkívül ügyes, bátor és okos nagytesód Zente segít majd elültetni apával a Miell babafádat! Szívből kívánunk jó egészséget és sok boldogságot az egész Családnak!

Horváth Réka

Mindig óriási örömmel tölt el bennünket, ha egy Miell Babafa hírről számolhatunk be. Köszöntsük együtt Rékát, aki boldog édesanyja Tamás Adrienn ölében szemléli a nagyvilágot! Szívből kívánunk jó egészséget és sok boldogságot az egész Családnak!

Bolya Fanni

Bolya Péter, büszke apuka és kislánya Bolya Fanni közösen elültették a babafát. Szívből kívánunk jó egészséget és sok boldogságot az egész Családnak!

Berta Benedek

Berta Benedeknek nagytestvére, Barnabás, segített elültetni a babafáját. Szívből kívánunk jó egészséget és sok boldogságot az egész Családnak!

Bedics Hunor

Ismét gazdára talált egy Miell fácska, ami egyben azt az örömteli hírt is jelenti, hogy bővült egy Miell família! Gratulálunk Bedics Hunornak, a második büszke almafa-tulajdonosnak!  Szívből kívánunk jó egészséget és sok boldogságot az egész Családnak!

Pelyhe Botond

Egy gyönyörű kisfiúval bővült a Miell babafa tulajdonosok csapata! Pelyhe Botond békésen alszik édesanyja Pelyhe Ramóna ölében. Szívből kívánunk jó egészséget és sok boldogságot az egész Családnak!

Sejber Félix

Csodaszép kisfiú erősíti a Miell babafa tulajdonosok csapatát! Sejber Félix nyugodtan pihen büszke édesapja, Martin Sejber karjaiban. Szívből kívánunk jó egészséget és sok boldogságot az egész Családnak!

Buzás Maja

Buzás Maja gyönyörűszép kislánynak büszke édesapja segít elültetni a Miell babafát. Szívből kívánunk jó egészséget és sok boldogságot az egész Családnak!

Tóth Bende

Gratulálunk Tóth Bende csodaszép kisfiúnak, aki szüleivel elültette 2020. év első Miell fáját! Szívből kívánunk jó egészséget és sok boldogságot az egész Családnak!