A MIELL ismertség növelése a cél a kiállításon

A MIELL ismertség növelése a cél a kiállításon

Miell-automotive-2016

Automotive Hungary kiállítás
Hungexpo - Budapest, 2016. október 19.

Első alkalommal vesz részt a MIELL Quality Kft a kiállításon. A cég 2011 évi alapítása óta évente megduplázta létszámát és megbízásainak mennyiségét. Ettől fogva elért egy olyan szintet, amely alkalmat adott arra, hogy a Vas megyei székhelyű vállalkozás bármely magyarországi igényt ki tudjon szolgálni. Emellett a szomszédos országokban is elkezdődött a szolgáltatások megindítása. Mindez arra késztetett minket, hogy részt vegyünk kiállítóként az ország legnagyobb autóipari kiállításán!

A cél egyszerű: ismertté szeretnénk tenni a MIELL Quality-t a magyarországi cégek részére. Országos brandépítés tehát az, amiért elsősorban itt vagyunk.

A kiállításon természetesen versenytársak is jelen vannak, ezeket értékelve, gyengeségeit kihasználva fejlesztjük szolgáltatásainkat és önmagunkat. Ez egy bemutatkozási lehetőség mindannyiunknak a még ismeretlen, leendő partnerek irányába, hogy azok megismerjék a lehetőségeket a hatékonyabb működés érdekében.

Mintegy 250 cég képviselteti magát egyébként a háromnapos fővárosi rendezvényen, de tíznél is kevesebb azon kiállítók száma, akik autóipari minőségellenőrzés tevékenységgel foglalkoznak.

Elmondható, hogy a munkaerő hiánya a magyarországi autóiparban általánossá vált. Az Automotive kiállítás biztos, hogy erre megoldást nem talál, mivel itt elsősorban a kapcsolatépítésen és a lehetőségek feltérképezésén van a fókusz,  azonban a MIELL Quality is számít arra, hogy a standot potenciális álláskeresők is meglátogatják. Ennek érdekében karrier lehetőségekről is informálnak a cég munkatársai; elsősorban mérnöki és minőségellenőri munkakörben nyitott az ajtó.

Üzenet az olvasóknak: keressék a MIELL Quality-t ahhoz, hogy a minőség biztos legyen!


GINOP-1.2.1-16-2017-00878